Icon Ръчна изработка с прецизност към детайла
Icon Персонализирани спрямо вашите желания
Icon Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

За DiGoerdie

Магазин DiGeordie

Предлагаме вискокачествени продукти от кожа с най-високи стандарти на израбока. Ръкоделия, които са изготвени за вас и вашата персона.

Високо качествени материали

Отстъпки при големи количества

Изработени специално за вас

Бърза доставка и възможност за проба

Worker

Какво правим?

Ние, от DiGeordie, произвеждаме и предлагаме изцяло ръчно изработени и шити аксесоари и подаръци от висококачествена италианска телешка кожа. Ние вдъхваме живот на всяко парче кожа, като го претворяваме в нещо специално, придавайки му индивидуланост. Възможността за персонализация с име и послание на нашите кожени аксесоари ги превръща в скъп подарък за специални хора.

Как го правим

Всичко започва в нашето ателие. Подбираме старателно и работим само с висококачествена растително дъбена италианска телешка кожа. Отнасяме се с изключително внимание към изработката на всеки продукт или подарък, за да му вдъхнем живот посредством персонализация. Ние използваме голяма част от традиционните методи при производство на аксесоари от естествена кожа, но същевременно прилагаме и модерни процеси за усъвършенстване.

Услугата директен пълноцветен печат и персонализация върху естествена кожа, която единствено DiGeordie предоставя в България, е нещо, което силно ни отличава. Забележителен е и нашият специфичен стил на работа - различен, без аналог в страната, който най-силно си личи в артикулите, комбинация от брезент и кожа.

mens wallet with coin pocket
roll top backpack men

Нашата цел

Правим това, защото се стремим да запазим и предадем занаятчийството от миналото в настоящото, като добавим стойност за новото поколение. Да покажем, че кожарството не е само стар занаят, а има място и в съвремието, защото ръчно изработените кожени аксесесори съответстват с модернистичните идеали.

Ние не искаме да сме сами в това. Готови сме да подадем ръка и да помогнем на други занаятчии и крафтъри при стартирането на техния бизнес, които имат желание да произвеждат продукти по изцяло техен дизайн. Правим това осъществимо, благодарение на нашите производствени възможности и знания.

Кои сме ние?

DiGeordie е последовател на 100-годишна семейна история, обвързана с богат опит в кожарския занаят. Ние сме трето поколение занаятчии, които влагат изключително старание, любов и внимание към детайлите в ръчната изработка на нашите кожени изделия и аксесоари.

Как започна всичко?

Днес ние, от DiGeordie, притежаваме повече от 10 години опит в международната търговия на аксесоари от естествена кожа и имаме над 10 000 доволни клиенти зад граница, включително и такива на едро. Но ето каква е нашата история, преди да се превърнем в един от най-признатите производители на ръчно изработени кожени аксесоари в света.

2012

Компанията ни стартира с идеята за допълнителен студентски доход, като отваряме магазин в Etsy.
“За тези, които не са запознати, ще кажем, че Etsy e най-голямата онлайн платформа в света за глобална търговия на уникални и креативни стоки. Etsy е дом на вселена от специални, необикновени предмети, от уникални ръчно изработени артикули до антики.”
Търпим успехи и поражения, които ни помагат да натрупаме нужния опит и познания не само за производствените процеси, а и за условията на международната търговия.
Идеята се оказва успешна и води до…

2014

Средата на 2014-та година когато финансираме стартирането на нов проект за ръчно изработени от нас изделия от естествена кожа, най-вече портфейли, ключодържатели и малки аксесоари. Бързо разширяваме продуктовата си гама и започваме да се конкурираме единствено с търговците зад граница на стоки във високия ценови клас.

2015

2015-та година ни носи изключителен успех, защото получаваме първото си признание от Etsy, че добавяме стойност на клиентите си. Те ни включват в техния блог, като ни поставят редом с най-успешните магазини от цял свят. Това е огромно признание за нас, тъй като идва от такъв световноизвестен коректив, какъвто е Etsy. До тогава има едва 2 или 3 включени магазина от България, които се занимават с пазарни сегменти различни от нашия. А освен стотиците магазини от страната, има и хиляди такива от цял свят, които не са включени и до момента. Това още повече ни амбицира да произвеждаме и предлагаме най-доброто и през...

2020

Получаваме второто си признание от Etsy. Този път за уникалната ни персонализация и отлично обслужване на клиентите. Успехът е още по-значим, защото най-голямата платформа за ръчно изработени стоки в световен мащаб ни поставя сред топ 5 на най-успешните и развиващи се магазини от цял свят, които са били лидери с нещо уникално по време на коледното пазаруване.

2021

Решаваме да се върнем вкъщи, след като сме “обиколили” целия свят, продавайки своите ръчно изработени кожени аксесоари в продължение на 10 години единствено и само зад граница. Връзката ни с Etsy не прекъсва, но откриваме свой собствен онлайн магазин, за да направим нашите световно признати аксесоари от естествена кожа достъпни за всички български потребители.

2022

Etsy отново ни гласуваха огромно доверие и избраха наши продукти с физическо присъствие за тяхно корпоративно маркетинг събитие в САЩ спрямо есенните и зимни трендове - Etsy's 2022 Holiday Press Preview.

Отново бяхме в ТОП класацията им.