Icon Ръчна изработка с прецизност към детайла
Icon Персонализирани спрямо вашите желания
Icon Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Често задавани въпроси

Вашите въпроси

Последно актуализирани 18 Юни 2021

Доставка

Доставка на поръчка, направена онлайн на www.digeordie.com се извършва с Еконт Експрес ООД. Доставяме до всяка точка на България в рамките от 6 до 8 работни дни / при персонализирани поръчки/, след като потвърдим поръчката. При извънредни обстоятелства www.digeordie.com си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя за това. Ако поръчката е над 70 лв, доставката е безплатна.

Вариантите за доставка са:

  • доставка до офис на Еконт
  • доставка до Ваш адрес

Връщане и рекламация

Можете да ни върнете всеки продукт, който не е персонализиран / не е обработван, надписван или  допълнително обработен по специални изисквания на клиента/,  поръчан от www.digeordie.com съгласно чл.50 от ЗЗП в 14 дневен срок от получаване на поръчката като попълните стандартния формуляр, който е в пратката ви. За да върнете продукт е необходимо:

  • да ни изпратите е-mail на support@digeordie.com, или ни позвъннете на 0 899 827 457и да заявите желанието си да върнете продукта
  • да ни изпратите обратно продукта до офис на Еконт гр. Полски Тръмбеш за „Смарт Трейд Ин“ ЕООД неупотребяван, заедно с всички получени документи. Връщането на сумата за продуктите става по банков път до 14 календарни дни, считано от датата, на която го получим обратно.
  • задължително е да ни върнете и разписката за извършеното плащане чрез пощенски паричен превод, за което имате издаден документ от куриер.

Клиента е длъжен да съхранява получената от него стока във вида, в който е получена. Да не бъде нарушена целостта и на етикета, кутията или начина на опаковане. Ако не са изпълнени тези условия www.digeordie.com си запазва правото да откаже приемането на върнатата стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.

Персонализирани продукти – обработвани, надписвани или  допълнително обработени по специални изисквания на клиента не подлежат на връщане.

Всички разходи, които клиента е направил за връщането на закупената стока са за сметка на Потребителя. www.digeordie.com възстановява на Потребителя само сумата по стойността на продуктите, които е закупил.

В случай, че при поръчката сте добавили опция експресна поръчка, сумата за тази опция не подлежи на възстановяване.

Начин на експлоатация

За всички артикули от текстил се препоръчва ръчно пране до 40 градуса без центрофуга. Продуктите от кожа, както и тези с кожени елементи не се перат машинно. Почистват се със специален препарат за кожа.